2009. augusztus 26., szerda

Lakás képek (korábbról)

Végre megtudtam férjemtől, hova szokta feltenni a lakásunkról készített képeket, úgyhogy gyorsan közzé is teszek néhány érdekesebbet.

Az építkezésre mindig csak telefonnal mentünk, ezért nem a legjobb minőségűek, de időközi képeknek tökéletesen megfeleltek. Ezek segítségével követtük nyomon a haladást, vagy ha valamit másképp kértünk, akkor megcsinálták-e, egyfajta dokumentációként szolgáltak.
A falfülkék már május óta kész vannak (vagy április?), de most lettek mutatósabbak, a bandázsolás után, ami a gipszkartonok közti hézagok eldolgozását, élvédőzést jelenti. Még jobb akkor lesz, ha heteken belül a festés is meglesz: a külső felülete bézs, a belső zöld színű lesz. Legalulra egy beépített cipősszekrény kerül majd, a középső hosszú sávba pedig rakodófelületet terveztem. Felülre pedig mehetnek a vázák, dísztárgyak.

Felkerült a wc is


Sajnos a wc elég kicsi ahhoz, hogy ne lehessen rendesen lefényképezni, de itt is a bézs-barna kombináció az uralkodó. Beépített geberit tartályos a wc, és a hidegburkolat csak a tartály magasságáig fut körbe, fölötte csak festés lesz, képekkel, a félig körbemenő "patkát" pedig rakodófelületnek használjuk.

Kézmosó a wc-ben a korábban tárgyalt "hézaggal" - remélem, már kijavították

A gyönyörű sarok kézmosónkat nem sikerült elsőre a sarokba tenni a szakiknak, de kértük, hogy korrigálják, mert így elég bután néz ki. Majdnem gutaütést kaptunk, amikor megláttuk... Mellette-alatta a fűtéselosztó lesz, még szabadon, fedlap nélkül látható.

Előszoba és konyha határa


Az előszobát egy átadópult-jellegű valami választja el a konyhától. A konyhában ak kiállások már láthatók, itt már burkolva is van, már csak a festés hiányzik. Szemben az előszobában két beépített szekrény lesz (egy ruhás és egy kamraszekrény) zöld csíkkal elválasztva.

Előszoba burkolat


Az előszobában (és szinte az egész lakáson) végigfut ez az üdezöld szín, itt épp a burkolatban köszön vissza, de használtam még falszínként (falfülke, konyha), polcként (nappaliban), tapétaként (hálóban) is.

A következő látogatásunk holnap-holnapután esedékes, már ha történt valami és érdemes kimennünk a város másik végéből. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies