Kukorica szezonban előfordul, hogy marad az ember nyakán egy kevés főtt kukorica, ami már nem fért bele a pociba. Nálunk a saliban landolt, de sokmindenre alkalmas még.
Hozzávalók:
- 1 db uborka
- 1 fej lilahagyma
- 1 répa
- fél karalábé
- fél-egy cső főtt kukorica
- hidegen sajtolt olaj
- citromlé (fél citromból)
- szójaszósz (elhagyható)
Lereszeljük a hozzávalókat és összekeverjük az olajjal, citromlével, szójaszósszal.
További tippek maradék kukoricára:
- kukoricakrém,
- kukorica krémleves
- zöldségpörköltbe is kiváló
- pizzára
- "majonézes" kukorica-, vagy krumplisalátába is felhasználható
1 megjegyzés:
Légy szíves nézz be hozzám,vár rád egy kis frissítő:-)
Megjegyzés küldése