2009. július 4., szombat

Yoda-mester akcióban

Az óriási füleknek köszönhetően Pamacsnak újabb neve született: Yoda-mester.

Egyre érdekesebb dolgokat művel, különösen a hülye helyeken és módokon fekvésben fejlődik dinamikusan. Továbbra is kedvence a számitógépünk, előszeretettel környékezi meg a billentyűzetet, főleg, mikor chatelek v. valami mást pötyögök. Lehet, hogy azt szereti, ahogy az ujjaim mozognak, mivel kellően gyorsak ahhoz, hogy felkeltsék a figyelmét. (soha nem láttuk még a gépnél akkor, ha mi nem vagyunk ott)

Ma pedig felvedezte a kanapé tetejét, alvási szempontból. Elnyúlt rajta, mint egy kisbéka, lábai lógtak, és teljesen kidőlt. Lehet, hogy rá is hatással volt a napokban tomboló hőség :-)

Ha épp nem alszik, akkor fel-alá rohangászik, nagy örömünkre. Még nem jöttünk rá, hogy lehet nála az alvás-ébrenlét szakaszait tudatosan váltakoztatni, pedig éjszaka igen szükségünk lenne rá, mikor rájön a rohangászhatnék.

Vettünk neki egy macskabútort is, amire néha rákap, de teljesen meg tudom érteni, hogy mi izgalmasabbak vagyunk számára... A macskabútor macskamentával több rétegben beszórva sem tud annyira vonzó lenni, mint az asztalok, székek, kanapé, matrac, szőnyeg, stb. Bár az első két nap nagyon elvolt vele, főleg a kaparós "alagút" alatt függő csörgő mókusszerű képződményt imádja levadászni. A bútor tetején aludni még nem igazán láttuk, de remélem, hogy ami késik, nem múlik...


1 megjegyzés:

murok marci írta...

szerintem nagyon jó úton halad;-) az ébrenlét tudatos befolyásolása nehéz ügy. nekem 10 éve van macskám (pontosabban macskáim) és annyit tudok mondani, hogy erösen macska-karakter-függö a dolog.

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies