2009. március 13., péntek

Variációk egyazon témára - dübörög a konyhatervezés


A napokban magas fokára hágott nálam a konyhatervezéses projekt - ez a kép a mai alkotásom. Kitchen draw-val készült, aminek nem annyira bő a szinválasztéka, de nagyjából ilyennek képzelem majd a konyhámat, kivéve azt, hogy én a sötétebb barnára szavazok. Majd feltöltjük a programot a saját izlésünknek megfelelően, mert a csempe, padlólapválaszték sem tökéletes a programban. De a lényeg az, hogy alakul végre a kép bennem is és egyre jobban formába tudom önteni.


A falon új szerelmünk látható, az üveg hátlap csempe helyett, és ezt a zöld szint mindenképpen alkalmazni fogom, a mostani lakásunkban is szerephez jutott, csakúgy, mint a sötétbarna.

Egy másik változat az Ikea home planner-rel készült, ezt csak print screen-nel tudom megmutatni, de igy is kivehető. Más-más a minőségük, kicsit más az elrendezés is, de az egyiknél csak dönteni kell majd :-)







A harmadik pedig a magasabb hűtős, beépitettebb változat, aminek előnye a több tárolási felület, de a szellősségét elveszti a többihez képest. Ez pedig a 3D Home Architect-tel készült, ez is egész jó, és ugyanúgy meg lehet csinálni a fotórealisztikus változatát, mint a kitchen draw-ban, de ez a kép még azelőtt készült. Az mondjuk sokat dob rajta, más minőséget ad neki, mert úgy a világitások, árnyékok is látszanak. Nekem ez tetszik a legjobban ezekben a programokban, hogy szinte ott ülök bent a konyhában, annyira élethű.

Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies