2012. szeptember 6., csütörtök

Tervezz selyemkendőt pályázat






Tervezz selyemkendőt pályázat
Ha te is kipróbálnád a selyemkendő tervezést
most megvalósítjuk az általad tervezett kendőt 
Olyan egyedi terveket, rajzokat várunk, amelyeket selyemkendőn, selyemsálon megfestve szép, harmonikus kiegészítőt kapunk. Tehát tervezési szempontból fontos, hogy a rajz  nem csak esztétikus, hanem funkcionális legyen: megkötve, hordva is jól mutasson.
Téma: szabadon választott
Méretek:
  • 40*150 cm
  • 55*55 cm
  • 90*90 cm
Technika, kivitelezés: a fenti méretekben elkészített színes tervek, megvalósítása bármilyen szabadon választott technikával lehetséges, pl. pasztell kréta, akvarell, színes ceruza, zsírkréta, stb. A terveket legcélszerűbb papír-írószer boltokban kapható csomagolópapírra vagy plotter papírra készíteni.
Elbírálás szempontjai:
  • minta formái, elhelyezkedése
  • színharmónia
  • hordhatóság
Nyeremény: a legjobb tervet az általad választott színekben megvalósítjuk, és ajándékba megkapod tőlünk a nyílt napunkon. 
A szept. 22-i nyílt nap keretében mi is megfestjük az általad tervezett mintát, más színekben.
Beküldési határidő: 2012. szept. 11. éjfél, mely időpontig nagy felbontású fotót várunk a tervrajzról a selyemajandek@silkyway.hu e-mailcímre.

Eredményhirdetés: 2012. szept. 12. Amennyiben a te tervedet találtuk a legjobbnak, erről értesítünk, és a tervrajzot kérjük, hogy postázd címünkre, 1161 Bp. Iskola u. 19., hogy meg tudjuk valósítani.





Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies