2009. október 9., péntek

Szavazás!

Segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy milyen témákat olvastok szívesen. Mert érdekel, ennyi. És mert hangsúlyossá tudom tenni azt, ami többeket érdekel.

Egy ideje már nem vagyok fent a gasztro-oldalak gyűjtőjén, és nem tudom, hogy akarok-e visszamenni, mert nálam a receptek, főzés egy ág, de nem kizárólagos. Sosem vallottam magam gasztrobloggernek. Fent vagyok viszont alkotós, vega oldalakon is, ahova szintén nem tartozom egybehangzóan. Kérdés bennem még, hogy hova tartozom, kell-e valahova tartozni, mármint blogilag. Olyan ez, mint amikor a kiskamasz keresi az identitását, először felmerül a "Ki vagyok én?" kérdés.

Amúgy is ilyen vagyok: egy kicsit ez, egy kicsit az, széles érdeklődési kör, de nem sok mindenben van kizárólagosság.

Szóval érdekel a véleményetek.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mivel ez egy blog, és nem egy szakportál, szerintem ezzel kevéssé kell foglalkoznod. Arról írj, ami Téged foglalkoztat, amihez Neked kedved van.

Ha a földigiliszták szerelmi életéről akarsz írni, akkor írj arról, legfeljebb más lesz az olvasóközönséged egy része. ;)

Másként: döntsd el, miért üzemelteted a blogot. Ha ez megvan, írj olyasmikről, amik ennek a célnak megfelelnek.

D.

Unknown írta...

Köszönön, egész idáig ezt tettem :-)

Névtelen írta...

Eetleg történt valami amiatt változtatni akarsz?

D.

Unknown írta...

Nem akarok változtatni. Érdekel, hogy ki mit olvas nálam. Pl. látom, hogy milyen kulcsszavak vagy oldalak alapján találnak meg, de nem tudom, hogy aki hosszabb távon olvas, az milyen téma miatt teszi.

Unknown írta...

Amúgy ezeket a választási lehetőségeket én adtam meg, pont azért, mert ezek a témák köré csoportosulnak az írásaim eddig, és a jövőben is ezeket szándékozom taglalni. De ha szeretnéd, felveszem neked a földigiliszták szerelmi életét. Hátha kap még szavazatot. Aztán elmerülök a témában, ha hangsúlyos lesz. :-)

Szamóca írta...

Norci, én minden írásod szívesen olvasom. Arról írj, ami érdekel, ami megérint, csakúgy mint eddig! Szavazhatnék én is a giliszták szerelmi kalandjaira (bár a csigáké jobban érdekel, ha már itt tartunk), de ha az téged nem érint, akkor úgysem tudsz hiteles lenni és jó bejegyzést írni belőle.
Úgyhogy szerintem írj bátran mindenféléről, aztán valaki ezt a posztot olvassa el, valaki azt. Ha ügyesen felcímkézed az írásokat, mindenki megtalálja a kedvére valót.

Szabó Gábor írta...

Szia Norci!

Én a lelkizős írásaidat olvastam eddig a legszívesebben.

És szívesen olvasnám a szellemi dolgokról is a gondolataid.

Gábor

Névtelen írta...

Ha már kívánságműsor: én a világ dolgairól írt véleményedet olvasom szívesen, na meg a válaszaidat, amikben fel-felcsillan a humorod. :)

D.

Bridge írta...

Nem biztos, hogy mindig a receptek hoznak erre az oldalra, bár azok is jók. Szívesen olvasom a gondolataidat a világ dolgairól, mint pl. most is a vegetarianizmussal kapcsolatosat.

Brigi

Adrica írta...

Olvasok néhány blogot, amik a könyvjelzőim között kategorizálva is vannak: gasztro és élet címkét aggattam rájuk. A tied teljesen külön van, nem tudtam egyik kategóriába sem betenni.
Első körben én is a világról, vegetarianizmusról, egyéb szellemi-lelki dolgokról vallott nézeteidet olvasgatom, viszont a 3 hónapos candida- diétám alatt végig azt a kenyeret sütöttem, aminek a receptjét te írtad le, és nem ez az egyetlen ilyen eset.
Ez szerintem így jó, nem kell kategorizálni, csak írj arról, amiről szeretnél, az olvasók meg majd hasznosítják, ami nekik épp akkor hasznos ;)
Szeretettel
Adrica

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies