2009. október 28., szerda

Sárgaborsó-torta


Hozzávalók:

  • sárgaborsóliszt
  • viz
  • vegeta
  • kevés só
  • lilahagyma
  • paprika

Kb. fél csésze sárgaborsólisztet vizzel tojás állagúra keverünk, sózzuk, vegetázzuk, esetleg borsozzuk. A hagymát és a paprikát kevés olajon megdinszteljük, beletesszük egy kerámia tálba, és felöntjük a "sárgaborsó-lével". Sütőben, 200 fokon készre sütjük.

Jó étvágyat!


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

vegeta? a nátrium glutamátos műanyag? vagy bio vegetára gondolsz? szerintem ez a név megtévesztő. aki még nincs annyira tisztában az egészséges táplálkozással, képes és valódi vegetát tesz bele és azt hiszi, hogy azzal nincs semmi baj.
üdvözlettel
Liliana

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies