Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db paprika, egy piros és egy sárga
- 2 padlizsán
- szójaszósz
- sörélesztőpehely
- kevés olaj
Begyújtom a sütőt, és ha felmelegedett, beleteszem a jénai tálat, kevés olajjal az alján. Ha felmelegedett az olaj, beleteszem a csikokra vágott hagymát és a karikákra vágott paprikákat. Sütöm egy keveset, mig össze nem esnek. Jól meglocsolom szójaszósszal, hozzákeverem a kockákra vágott padlizsánt és kevés vizzel felöntöm (a padlizsán is levet ereszt, ezért nem kell sok, elég egy kevés az aljára). A jénai tetejét ráteszem és puhára főzöm. Ha kész, sörélesztőt keverek hozzá és tésztával tálalom.
Serpenyőben is ugyanigy készül, csak nálam a sütő úgyis használatban volt.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése