2009. október 30., péntek

Megnyitott a selymetfestek.blogspot.com!



Elkészült az új blogom, a selymetfestek.blogspot com, ami csak a selyemfestésről fog szólni! A sokféle kézműves technika kipróbálása után azt hiszem, megtaláltam azt, ami nekem való, és ez a selyemfestés. Az anyag lenyűgöző, a puhasága, lágysága, esése. A festése pedig fantasztikus, ahogy a szinek, formák egybeolvadnak, alakulnak percről percre.

Maga a blog már egy-két hete alakul kinézetre, de csak most kerültek fel rá képek, ezért mostantól válik publikussá. Mindenféle selyemből készült dolgokat fogtok rajta találni, folyamatos feltöltéssel, ahogy elkészülnek. A kész alkotásokat meg is lehet venni, illetve továbbiakat rendelni. Minden darab egyedi és megismételhetetlen, kézzel javana selyemfestékkel, különböző technikák alkalmazásával készült.

Kezdetben kendőket, sálakat, majd használati tárgyakat, fehérneműket és lakberendezési tárgyakat fogtok találni a blogomon. Hordható, divatos, elegáns szinek, olykor népi és egyetemes motivumok diszitik az alkotásaimat, hogy harmonikussá tegyék a viselője, tulajdonosa megjelenését.

Látogass meg, hátha találsz valamit, ami elnyeri a tetszésedet!

3 megjegyzés:

Miss Scotty írta...

Össze kellene ismerkedned a húgommal. Ő is imád selyemre festeni. És szerintem nagyon tehetséges. A blogomon a HÚGOM SELYEMKÉPEI alatt láthatsz pár képet tőle.

Üdv. Scotty

siccike írta...

Nagyon szépet festettél! Akartam oda írni megjegyzést, de nekem vhogy nem műkszik... Gratula az új bloghoz!

Unknown írta...

Szia Scotty! Megnéztem a húgod képeit, nagyon szépek! Szivesen megismerkednék vele!!! Tényleg nagyon tehetséges, szivesen tanulnék is tőle!

Köszönöm Siccike! Lehet, hogy még nem állitottam be rendesen, köszi, hogy szóltál!

üdv
N

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies