2009. szeptember 14., hétfő

Kész a festés-tapétázás!

Pénteken kész lett a festésünk, és teljesen el voltunk tőle ájulva! Felkerültek a tapéták is, és már majdnem teljes a kép, már csak a padló hiányzik!

Nappali

A kiemelkedő gipszkarton falra rasch tapéta került fel, amiről már korábban írtam. Fáradt lila, szürkés lila, nem is tudom, hogy nevezzem, nagyon szép. A minta benne fényes, sötétebb lila, és nagyon puha a tapintása. Amikor megláttam a boltban, teljesen átértelmeztem a tapétáról alkotott képemet... Nagyon modern és szép is tud lenni a tapéta. Azért az egész szobát nem borítanám be vele, de egy-egy felület kiemelésére tökéletes alkalmas nálunk. Ezen a falon majd a tv lesz, alatta egy polccal, dvd-vel és társaival. Mellette a fal színes, szintén lilás, nagyon izgultam, hogy összepasszoljanak, mert a katalógusból kiválasztott színeknél nagy a kockázat, hogy tényleg olyan lesz-e. De szépek lettek együtt végül.
A nappali másik falán ugyanez a tapéta csak egy vékony csíkban köszön vissza, alatta tálaló, a falon képek, polcok lesznek.


Konyha-előszoba határa


A bejárattal szemben vannak a híres falfülkék, belül zöld festést kaptak, kívül bézs a fal a konyhában, az előszobában, közlekedőben és a nappali egyik falán is. Itt, az előszobában van a zöld berakásos padló is. A beépített szekrények sötét barnák lesznek, hogy meleg hangulatot adjanak. A falfülkével majdnem szemben pedig ez a virágos tapéta van, kb. másfél méter szélességben.
Másik oldalról nézve


A jobboldali kép a háló-fürdőszoba falán lévő üvegtégla, ami közé szintén tapéta került - ezt Balázsom választotta. Az egész háló kicsit keleties, bambuszos hangulatú lesz majd. A parketta tengeri fű mintázatú lesz, a falon és a tárgyakban, kiegészítőkben a természetes anyagok fognak dominálni.
A baloldali képen a mosdó látható, ami alá még nem került be a mosdószekrény, majd csak a takarítás után fogjuk beállítani.

Viszont a kézmosónk már bent van a sarokban (wc-ben)

1 megjegyzés:

harmony írta...

nagyon szép lesz...

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies