- egy kis padlizsán
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db paprika (egy piros és egy narancs)
- fél kis patisszon
- bio vegeta
- petrezselyem
- sörélesztőpehely
- negyed doboz tejszín
- 2-3 gerezd fokhagyma
- fél csomag köles
Csak távirati stílusban:
Hagyma megdinsztel, paprika beledob, sóz, vegetáz, vízzel felönt, bele a kockákra vágott padlizsánt, patisszont, főz, félpuhára. Petrezselyemmel megszór, kölest beleforgat, vízzel felönt, ha kell, és lassú tűzön főz, félig. Fokhagymát és tejszínt a legvégén belekever, aztán fedő alatt puhít, tűzről levéve.
Candidásoknak sörélesztőpehely nélkül fogyasztható!
2 megjegyzés:
Bocsánat az offért:
Nemrég láttam a TV-ben az intant tészta készítését, és gondoltam szólok, hátha érint valakit.
Az instant tészta gyártási folyamata során sertészsírban kisütik a tésztát. Ez nem volt teljesen egyértelmű korábban a számomra, de hátha érdekes lehet valakinek, aki tésztát eszik, de sertészsírtól tartózkodna (bármely okból).
Bocsánat a belekotyogásért.
D.
Köszi az infót!
Megjegyzés küldése