2008. december 27., szombat

Decoupage "gyógyszeres" szekrényke


Ez a kis szekrényke tegnap új funkciót és helyet kapott. Évekkel ezelőtt csináltam, egyszerűen csak bevontam egy szép szalvétával, a szegélyeit pedig arany szinű, szemcsés festékkel. Eredetileg kulcstartó szekrénynek tervezték (természetesen az Ikeában :-P), és nálunk is az előszobában volt - eddig.

Viszont mivel folyamatosan figyelem a szokásainkat, és ebben nem szerepelt a kulcscsomók elhelyezése ebben a szekrényben, átgondoltam a helyzetet.

Ugyanakkor pont hiányzott egy olyan hely, ahova a homeopátiás bogyócskáinkat, eukaliptusz, levendula és egyéb olajainkat tehetjük. Kiderült, hogy a szekrényke milliméterre pontosan beillik a wc egyik sarkába, az ajtó mellé.


Kicsavartam belőle a kulcstartó kampókat és már csak egy polcocska hiányzott belőle, amit a párom pár perc alatt el is készitett.

Lelakkoztam átlátszó lakkal, ami megvédi a portól, szép, fényes felületet ad neki, és kétoldalú ragasztóval feltettük a csempére.

4 megjegyzés:

Vera írta...

Nóri nem homeós bogyókkal nem szabad egy helyen tárolni illóolajokat, főleg nem eukaliptuszt.

Unknown írta...

Szia Vera,

köszi, ezt nem tudtam... Az Echináciával sem fér meg? "Sima" gyógyszert amúgy nem tartok, soha nem szedtem, szerencsére. De pl. az echinacea alkoholos, vagy a bach csepp szintén, ezek ütik a homeós szereket?

köszi,
N

HeartFire írta...

Szia Norci!

Hihetetlen milyen kreatív energiáid vannak:) Gratula:) Egyszer szívesen körbenéznék a lakásodba (pofátlan:) ) tele lehet az alkotásaiddal:)

Unknown írta...

Köszönöm, tényleg elég sok alkotásom van kint, illetve az egész lakberendezés az én feladatom volt. A "boszorkánykonyhámat" már lefényképeztem, alkalomadtán majd felteszem :-)

üdv,
N

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies