2014. július 3., csütörtök

Selyemfestés művészi fokon: egyedi selyem felsők a Silkywaytől


Pipacsos női selyem blúz, felső, tunika, kézzel festve

Zöld alapú selyem blúz/felső tündér mintával

Love felirattal, többféle színben készülő egyedi selyem blúzok

Egyedi női felsők kézzel festve, tiszta selyemből. Love felirat és színátmenetes háttér, illetve betűk, többféle hangulatban. 

Egyedi selyem blúz, selyem tunika kézzel festve


Jó hírünk van! Már csak pár hét, és a júl. 28-i héten a boltunkba kerülnek a most készülő egyedi selyem felsők, selyem blúzok!

Jelenleg egy féle fazonban, rugalmas hátoldallal készülnek a selyem blúzok, de további fazonok várhatóak a jövőben. Mindegyikük teljesen egyedi darab, 16-féle mintával és rengeteg színben készülnek. Igyekeztünk kiválasztani a legkedveltebb mintáinkat, így lesz "Áldás", Rózsa, Matyó, de terveztünk új mintákat is, mint például a képen látható LOVE feliratú csodaszép felső. 

Még nem késő, hétfő reggelig még elfogadunk megrendeléseket selyem blúzra, felsőre, mert épp festjük az első 50 darab felsőt, amiből akár te is kérhetsz magadnak. Később rendelési lehetőség nem lesz, ezért használd ki ezt az alkalmat! 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek egyedi, kézzel festett Silkyway selyem blúzt, felsőt, tunikát, ruhát, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi selyem blúz, selyem felső nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.
Blog Widget by LinkWithin
Hobbies