2014. május 21., szerda

XI. Napfényes Fesztivál - 2014. június 1., vasárnap

Napfényes Fesztivál


XI. Napfényes Fesztivál – Egész napos rendezvény a testi-lelki-szellemi egészség jegyében
2014. június 1. vasárnap, Budapest, Petőfi Csarnok
Az idén tizenegyedik alkalommal várja látogatóit a Városligetben a Napfényes Fesztivál.
A Fesztivál alapját ez évben is a nagyterem előadásai (Müller PéterProf. Bagdy Emőke, Bóna László, Paksi Zoltán és Váradi Tibor)és neves művészek (többek közt Kövi Szabolcs, a Strokes ütőegyüttes, Holcz Gábor bűvész) fellépései adják. Sztárvendég: Illényi Katica ésSzulák Andrea.A záró koncert egy zenei különlegesség, Tolcsvay László Magyar Miséje – Sasvári SándorralSáfár Mónikával és aRotunda énekegyüttessel.
Az idén 24 workshop közül választhatnak az érdeklődők: párkapcsolat, konfliktuskezelés, önismeret, gyermekbetegségek, tanulási nehézségek, szépségápolás, táplálkozás és annak zavarai, szenvedélybetegségek, allergia és sok egyéb népszerű témában. A konzultációkon és bemutató kezeléseken a jelentkezők ingyenesen próbálhatják ki a természetgyógyászat és számos más alternatív módszer (pl. a kineziológia, homeopátia, Voll-diagnosztika) hatékonyságát az egészség megőrzésében és helyreállításában.
szabadtéri kínálat: koncertek (Szalóki Ági, Huzella Péter, For You), családi programok, játékos felnőtt önismereti utca, gyermek meseösvény, játszóházak, kézműves foglalkozások, bábelőadások, bűvész-show gyermekeknek, Jammal beatbox-bemutatója, reform-étterem és cukrászat, vásár.

Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies