2009. július 30., csütörtök

Cicus, relax, merrelaksz - Macska döglések best of


Ha valaki, akkor egy macska igazán tudja, hogy/hol lehet jókat feküdni, aludni. A mai civilizált macskák már nem a kandallón pihennek, hanem (számunkra) furábbnál furább helyeken. Lássuk a mi példányunk kreativitását!

Apa kezén
Laza a csávó...



Anya fenekén
No comment



Vasalódeszkán
A lényeg, hogy magasan legyen



Laptopon, billentyűzeten, számítógépasztalon
Ez a kedvenc időtöltése: befekszik a gépelő kezünk közé, vagy egyenesen a gépre








Kanapén
Mint egy kinyúlt béka

4 megjegyzés:

murok marci írta...

a favoritom a "kinyúlt béka". a klaviatúrán (szigorúan félig rajta, hogy nehogy már rendesen gépelni tudjak) az enyéim is rendszeresen fekszenek;-)

Unknown írta...

De vicces, pont a blogodat olvastam, mikor írtál :-)

Igen, pont úgy csinálja, hogy ő legyen a középpontban. Igazi egó a lelkem, mint mindegyik macska. Neked kettő van? Nekem még ez az egy is sok néha :-)

Nagyon anyás, a wc-re is követ, állandóan piszkál, stb. Ha kimegyek a szobából, rögtön jön utánam. Hogy lehet erről leszoktatni???

Szabó Gábor írta...

Valahol azt olvastam, hogy a macskák épp hogy negatív sugárzásos helyekre szeretnek feküdni, mint pl. földsugárzás, hartman cury, vízér, stb.

Egyébként nem semmi a cicátok! ;)

Unknown írta...

Igen, ez tényleg így van, semlegesítik a negatív energiákat. Ahová a macska fekszik a lakásban (még üresen), oda nem érdemes ágyat tenni, azt mondják.

Én azt is figyelem, hogy rajtam hova fekszik. Sőt, a betegségeket is át tudják venni az embertől anélkül, hogy ők maguk belebetegednének. Volt már olyan esetem egy teljesen idegen macskával, hogy odajött hozzám, leguggoltam, hogy megsimogassam, azonnal felpattant az ölembe és úgy voltunk pár percig. Mikor letettem és felálltam, örömmel konstatáltam, hogy elmúlt a hasgörcsöm. Ő meg mint aki jól végezte dolgát, továbbállt. :-)

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies