tag:blogger.com,1999:blog-8939178847365470594.post4027854804307393710..comments2023-10-17T10:55:33.139+02:00Comments on Vegetáriánusság, candida diéta, tudatos táplálkozás: Let'so recycled - lecsó újrahangolvaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02263491985460929588noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8939178847365470594.post-67720314764710371262008-12-13T21:42:00.000+01:002008-12-13T21:42:00.000+01:00Szia Gábor, igazad van, valóban nincs olyan rezgés...Szia Gábor, <BR/><BR/>igazad van, valóban nincs olyan rezgése, mint a friss, élő ételnek. De ha megfőzted, akkor a főzés után fél órával már elvesziti ezt, onnantól kezdve szerintem már mindegy neki... <BR/><BR/>Még ha lereszeled, vagy felvágod, akkor is csökken a rezgése, nemhogy a főzéssel. Ezért eszem hozzá mindig nyerset! Az adja meg az energiát, az éltet, nem a főtt étel. Rosszat nem hiszem, hogy tesz, de az tény, hogy nem segit.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02263491985460929588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8939178847365470594.post-2524675850588713222008-12-12T19:01:00.000+01:002008-12-12T19:01:00.000+01:00szia!Ennyire régi étel maradékot biztos jó elfogya...szia!<BR/><BR/>Ennyire régi étel maradékot biztos jó elfogyasztani, újrakutyulni? <BR/><BR/>Igazán nem szeretnék kukacoskodni, de a kész ételek minősége miután megfőztük rohamosan elkezd minőség, rezgés szempontjából romlani. Nem hiába mondják már a pár napos ételre is hogy "állott" , elég lecsökkent a rezgése. Akkor mi lehet egy majd 1 hetes maradékkal? (még ha hűtőben is volt)<BR/><BR/>Hmmm. ezen szerintem érdemes elgondolkozni. Amíg főztem, akkor se ettem 1 napnál régebbi ételt, egyszerűen más a minősége. Próbáld ki. Érdemes ezt megtapasztalni.Szabó Gáborhttps://www.blogger.com/profile/04023709487730852028noreply@blogger.com