2012. szeptember 6., csütörtök

Magyarország legnagyobb selyemfestő műhelye megnyitja kapuit


Magyarország legnagyobb selyemfestő műhelye megnyitja kapuit

A selyemfestés ősi hagyományába tekinthetnek be a látogatók

2012. szeptember 22-én nyílt nap keretében mutatkozik be az érdeklődőknek a Silkyway Art Kft. selyemfestő csapata, akiknek piciny budapesti műhelyéből szerte a világra kerültek protokoll ajándékként iparművészeti alkotások a Köztársasági Elnöki Hivatal, Nagykövetségek és neves megrendelők közreműködésével. 

Most az érdeklődők betekinthetnek az alkotási folyamatba, hogyan készülnek a kézzel festett selyemkendők, maguk is festhetnek mandalákat többféle témában, láthatnak bemutatót a selyemsálak változatos hétköznapi és ünnepi viseletéről, és a kendők megkötési technikáit is elsajátíthatják.
 
A nyílt nap célja a kézművesség népszerűsítése, a selyem anyag mindennapi öltözékbe való beillesztése, és a sokszínűség, egyediség megmutatása. 

A nyílt naphoz szorosan kapcsolódik a Tervezz selyemkendőt pályázat, melynek keretében a pályázók selyemkendő terveit várja a Silkyway csapat. A beérkezett tervek közül a zsűri által választottat megvalósítják és a nyertes pályázó ajándékul kapja, valamint a nyílt napon egy másik színváltozat elkészítését is láthatják az érdeklődők.

 

A nyílt napra regisztrálók és megjelenők között 

3 db 5000 forint értékű ajándékutalványt 

sorsolunk ki. 

A nyílt napon végződik a Tervezz selyemkendőt pályázatunk is. Ha kreatív vagy, szívesen rajzolsz, küldj nekünk színes fotót az általad tervezett selyemkendőből, és a legjobbat megfestjük és ajándékba adjuk neked.


Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies